Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 18nap van az írásbeli érettség...

18nap van az írásbeli érettségiig, de semmit nem tudok,5. Óta nem tanulok es ha tanulni kell akkor nem tudom ra venni magam, valami tip?

Figyelt kérdés
Celjaim vannak de meg nem tettem ertuk semmit, eluralkodott rajtam a lustasag
2018. ápr. 19. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy tippem van csak: gondolkozz!

Hiába írunk bármit, attól nem tudod bepótolni a több éves hiányodat. Ha te nem tudod rávenni magad, más se! Az agyban dől el minden, jelesül a te agyadban!

De ha elég neked az osztályzóvizsga érettségi nélkül, akkor ülhetsz tovább a babérjaidon...

2018. ápr. 19. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Megvan a cél?

Akkor sima ügy az egész.

18 nap, az 2,5x több, mint ami Istennek kellett pihivel együtt a világhoz!

Megnézed a két felvételi tantárgyadat és 9-9 nap alatt simán megcsinálod még az előző évi feladatsorokat.

Garantált a 3-as ha teljesen inkompatibilis vagy a témában.

Ha azért van egy kis eszed, akkor 4-5 is sima.

2018. ápr. 19. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi a 2 választott tárgyad, amiket vinni akarsz tovább? Azokból tudsz duplázni. A magyar gyerekjáték, a töri csak az atlaszból a 3-as fix, matekból ha normálisan jártál órára, biztis ragadt rád valami, a 3-ast abból is könnyű elérni. Koncentrálj csak az emeltedre/választottadra! És a szóbelire meg tételeket vágd be! Legalább minden tétel felét tudd!

Én is elblicceltem az érettségit, mert nem hajtott semmi, mégis 3-as matekkal, 4-es törivel és némettel és 5-ös magyarral zártam.

2018. ápr. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!