18nap van az írásbeli érettségiig, de semmit nem tudok,5. Óta nem tanulok es ha tanulni kell akkor nem tudom ra venni magam, valami tip?
Egy tippem van csak: gondolkozz!
Hiába írunk bármit, attól nem tudod bepótolni a több éves hiányodat. Ha te nem tudod rávenni magad, más se! Az agyban dől el minden, jelesül a te agyadban!
De ha elég neked az osztályzóvizsga érettségi nélkül, akkor ülhetsz tovább a babérjaidon...
Megvan a cél?
Akkor sima ügy az egész.
18 nap, az 2,5x több, mint ami Istennek kellett pihivel együtt a világhoz!
Megnézed a két felvételi tantárgyadat és 9-9 nap alatt simán megcsinálod még az előző évi feladatsorokat.
Garantált a 3-as ha teljesen inkompatibilis vagy a témában.
Ha azért van egy kis eszed, akkor 4-5 is sima.
Mi a 2 választott tárgyad, amiket vinni akarsz tovább? Azokból tudsz duplázni. A magyar gyerekjáték, a töri csak az atlaszból a 3-as fix, matekból ha normálisan jártál órára, biztis ragadt rád valami, a 3-ast abból is könnyű elérni. Koncentrálj csak az emeltedre/választottadra! És a szóbelire meg tételeket vágd be! Legalább minden tétel felét tudd!
Én is elblicceltem az érettségit, mert nem hajtott semmi, mégis 3-as matekkal, 4-es törivel és némettel és 5-ös magyarral zártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!