A szociális munkán belül hogyan kerüljek közelebb a drogambulanciákhoz, kórházakhoz, pszichiátriai szakrendelőkhöz?
Figyelt kérdés
Sziaztok! Szociális munkás szakra szeretnék jelentkezni.
A Felvételi Tájolóban azt írja hogy szoc.munkás (BA) diplomával el lehet helyeszkedni drogambulanciákon, kórházakban és pszichiátriai szakrendelőkben is. Engem inkább ezek érdekelnének szemben az idősek otthonával stb-vel.
Melyik felsőoktatási intézménybe jelentkezzek, hogy ehhez kerüljek közelebb? Vagy ha ez nem ettőlfügg, akkor mitől?
Hogy intézzem ezt? Tudna nekem olyasvalaki segíteni, akit szintén ez érdekel, vagy ehhez közeláll, eetleg ilyen munkátvégez? Előre is köszi!
2010. jún. 12. 20:40
1/3 anonim válasza:
Hát nemtom, de ha bejutsz egy drogambulanciára elkérném az e-mail címedet. Hozhatnál majd egy kis anyagot.
2/3 A kérdező kommentje:
Hehe! De hülye vagy!Oké,megbeszéltük...
2010. jún. 13. 15:22
3/3 anonim válasza:
én is ugyanerre a szakra készülök..leírnád, hogy te végül eljutottál-e oda? és hogy tetszik-e meg ilyenek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!