Iskolaváltás? Megéri?
Bocsi, megkérdezhetem, hogy hol, melyik suliba jársz? Lányom most 9.-es gimiben, és egy informatikai tagozatú suliba szeretne átmenni 10. évre. Ő erős gimibe jár, de nem igazán szereti az ottani légkört, nem érzi jól magát. Azt nem szeretném, ha neki is vért kellene izzadnia.
Még egy kérdés: mi a menete az iskolaváltásnak? A gimiben azt mondták, hogy kikérőt kell kérni, írásban. A informatikaiból meg úgy tájékoztattak, hogy bizonyítványosztás után telefonon kérjünk az igazgatónőtől időpontot, és személyesen fog tájékoztatni minket az átiratkozásról. De így keresztbe tájékoztat a két suli.
Azt nem értem, hogy miért nem jó a gimi? Vannak ott is gyengébb, mégis jó iskolák. Aztán érettségi után még lehet választani bármit. Nálunk nagy szerepe van a megközelíthetőségnek, mivel a főváros közelében lakunk, az utazást is figyelembe kell vennünk.
Szia! Bolyai János Fővárpsi Műszaki Szakközépiskola és Kollégium( XIII.ker)
ha a lányod nem arra szeret 5-öst kapni,hogy ül az órán,akkor feltétlen idehozasd át.
Nekem kicsit erős,mert lusta vagyok,és 16 évesen nem a tanulás a fő életcélom :( Ismételni pedig a 9.-et nem szeretném :(
Katonát soha!!! Nagyon nagy gyüjtösuli... Elég sok pletyka van róla... Ahogy a Verebélyről is. Ha 13..ker és szakközépiskola,csak a Bolyai,nagyon jó képzést kap mindenki.
Katonába,és a Verebélybe is uralkodnak a feketék(ha érted mire gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!