Ellátási lánc menedzsment mesterképzésre megéri menni?
Figyelt kérdés
El lehet vele helyezkedni? Milyen fizetésre számíthat az ember?2018. márc. 29. 00:03
1/2 anonim válasza:
Szia én is erre a képzésre akarok jelentkezni. Szerintem érvényesülni igazán csak akkor tudsz vele, ha legalább egy nyelvet felsőfokon beszélsz. Ha szétnézel az álláshirdetéseken, rengeteg logisztikai állás van fent. És lássuk csak be, szerintem jobbak az elhelyezkedési lehetőségek ezzel a szakkal, mint pl. a turizmus. Anyagáramlás végülis mindenhol van....úgyhogy szerintem kellenek a szakemberek.
2/2 anonim válasza:
A fizetést én is pont tegnap kérdeztem meg egyik ismerősömtől, akinek kapcsolatai vannak olyan emberekkel, akik szintén ebben a szakmában dolgoznak. Ő azt mondta, hogy a kínai cégeknél nettó 250.000 - 300.000 forint között mozog a fizetés, míg az amerikai vagy német nagy cégeknél megkapod a 400.000 forintot is tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!