Van itt olyan, aki más szakon csinálta az Msc-t és a Bsc-t?
Figyelt kérdés
Egy-két ember mondta már, de nem egészen értem hogyan lehetséges? Lehet engem is érdekelne.
(Jelenleg vegyészmérnökin vagyok)
2018. márc. 25. 20:22
1/2 anonim válasza:
Lehet jelentkezni kapcsoldódó szakra pl gazdinfó alap után mérnökinfó mesterre de akkor a mester első évében bizonyos mérnökinfós alapszakos tárgyakat fel kell venni pluszban. Kicsit szívás így, mert egyszerre kell az alapokat pótolni meg a ráépülő tárgyakat felvenni. Illetve azért kell kapcsolódónak lennie mert a felvételinél nem nézik milyen alapszakról jössz, ugyanúgy meg kell írnod a felvételi tesztet. Googlezd le hogy "mesterképzési szakok jegyzéke" lesz egy pdf (nefmi.govos) és itt meg tudod nézni. Írd be a szakod a kereső részbe és ha ott van a "meghatározott kreditek teljesítésével elsősorban számításba vehető alapképzési szakok" résznél arra is jelentkezhetsz.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, nagyon sokat segítettél! :)
2018. márc. 25. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!