Weboldalról mennyit lehet kiírni szakdogába? Erről az oldalról lehet? Mert ez nem szakirodalom és erre hogyan hivatkzzak?
Vállalati hitelekről szretenék írni a szokdogám egyik fejezetében kerestem könyvekben is 1-2 mondatot találtam az kevés
ezen az oldalon össze van szedve de azt nem tudom h olyat lehet-e h én innét átírom az adatokat és hivatkozm a linkre ?
Weboldal: [link]
mármint akkor az irodalomjegyzékbe tegyem be a linket is ? És a szövegben hogyan hivatkozzak? mert harvard típusú ( szerző, dátum) hivatkozást kell követnünk de én nem látok itt sem szerzőt sem dátumot
Hivatkozhatsz internetes forrásra, bár nem elegáns:S
Szövegközben: [link] 2018. Irodalomjegyzékben: teljes link, a letöltés dátuma napra pontosan (ilyenkor érdemes kinyomtatás előtt ismét betölteni, és ha még megtalálod, akkor odaírni, hogy: "ellenőzizve: dátum napra pontosan")
igen tudom h az internetes forrás nem elegáns de sajnos nem találok szakirodalmat hozzá :/
köszönöm szépen a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!