A DNG-be idéglenes rangsoron a kezdőbe 36. vagyok 167 pontal a haladóba pedig 53.149 pontal milyen esélyeim vannak? DNG-sek válaszát várom :-)
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 16:55
11/16 anonim válasza:
Nem írtam félre. Szerintem a haladón bent vagy simán. Általában a 40-42. helyről veszik fel az utsókat. A kezdőnél sem rossz, de vesd össze a két listát. Sokan megjelölik mind a két szakot. Akik a haladóban bent vannak az első 35-40-ben, azokat kihúzhatód a kezdő listáról és az alapján már látni fogod, hogy mennyien esnek ki előled. És mint priviben is válaszoltam, én már nem járok oda (25 éve érettségiztem) de a lányaim most oda járnak az egyik 0.-ba, a másik 1-be, mindketten haladó szakon.
12/16 anonim válasza:
Ohh bakker! Most néztem csak hogy rosszul "olvastam" a bejegyzésed! Sorry! Én azt hittem, hogy a haladón vagy 36. Akkor tényleg a kezdőben tutira bent vagy a haladón elég necces, de nem lehetetlen.
13/16 anonim válasza:
Nem tudom összevetetted-e a 2 listát, én megtettem. Kezdő tagozaton alsó hangon 12-en kiesnek előled, úgyhogy gratulálok! Kezdőre biztosan felvettek, ha a haladó esetleg nem sikerült.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😀
2018. márc. 20. 19:19
15/16 anonim válasza:
Ha nagyon ragaszkodsz a haladóhoz és szerintem pont határ eset leszel (2016/2017-ben a 49. 2017/2018-ban az 50. volt az utolsó) érdemes egy fellebbezéssel próbálkozni. Vagy minden mindegy és örülsz, hogy sikerült a kezdő? ;-)
16/16 A kérdező kommentje:
Igazándiból a kezdőnek is örünèk csak a haladóba több első évben az angol és ezért lenne jobb
2018. márc. 21. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!