Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 10 (orvosisoknak 12) félévet...

10 (orvosisoknak 12) félévet támogat az állam, mi van azzal a medikussal, aki 6 év alatt nem tudja elvégezni az egyetemet? Sokan vannak ilyenek, hogy csúsznak?

Figyelt kérdés
Az állam 10 félév (12 félév orvosisoknak - ahogy tudom) egyetemi képzést tud támogatni fejenként, ha az ember bekerül a nemfizetősre. Na már most, sokan még a bölcsészkart sem végzik el a "kiírt" idő alatt, akkor ha egy orvos "csúszik", akkor meg utolsó évben mondjuk fizetni kell a milliókat? (1millió az orvosi/félév)
2010. jún. 9. 01:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Rendben, ismersz valakit, aki egy évet fog csúszni, semmi gond, próbálj arra gondolni, hogy Te meg nem fogsz, ha kell, akkor tanulsz annyit, olyan keményen, mint azok, akik el tudják végezni 6 év alatt. És még egyszer, ne más szakokhoz hasonlítsd, azzal nem lesz jobb.
2010. jún. 9. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ezt nekem írtad, vagy a kérdezőnek?
2010. jún. 9. 14:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem írta sztem. Csak nem értem, miért kellett néhány előttem szólónak lehurrogni... mintha annyira lehetetlen dolog lenne, hogy egyszer valami nem sikerül. Én nem hiszem, hogy ez az ismerősöm szeretett volna bukni egy évet, de így alakult. Nyilván én se így kezdek neki, de ha már ilyen pénzekről van szó, akkor gondoltam jobb tájékozódni, mert anyukám egyedül nevel engem meg a tesómat is és ezért akartam tudni, hogy hogy van. De ettől még nem vagyok nem-orvosira-való! :-(
2010. jún. 9. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!