Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 21 évesen nem lesz késő...

21 évesen nem lesz késő elkezdeni az orvosit?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 12:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehet azért van ez, mert szorgalmi időszakban nem csak a seggünket vakargatjuk:) Amúgy én pl azért olvasgatok gyakorit, mert ha egész nap tanulnék, akkor megkattannék. És a nehéz vizsgáimat már letudtam vizsgaidőszak elején.

És amúgy is elsős vagyok, és mint írtam, az első év nem olyan vészes.

Meg szabad kérdeznem, hogy mit tanulsz?

2010. jún. 8. 21:38
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Ha nekem ment a kérdés, hogy mit tanulok (én kérdeztem miért nehéz e szak) kommunikáció és médiatudományt XD
2010. jún. 8. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónak ment, de gondolom az is te voltál:)

Tudom, hogy mindenkinek a saját szakja tűnik a legnehezebbnek, de szerintem azért nem véletlen, hogy az orvosképzés még mindig osztatlan. Ezzel nem arcolni szeretnék, mert nekem lenne olyan szak, ami nehezebb lenne.

De azért kicsit szarul esik, hogy gyakorlatilag hazudozónak gondolják az orvostanhallgatókat, és azt hiszik, hogy büfé szak, és csak a pofánk nagy.

2010. jún. 8. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

nem, én a 12:37 és a 21:55 voltam ja meg ez:)

ám nem mondom, hogy meg kell szakadni, de azért ott is mennek a szivatások, hidd el

2010. jún. 8. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Elhiszem. Én úgy gondolom, ha vki tényleg normálisan akarja végigcsinálni az egyetemet, és foglalkozik vele, akkor minden szak nehéz.

De nem is neked szántam a választ amúgy, hanem a 21:34-esnek:)

2010. jún. 8. 23:07
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem hiszi azt, hogy büfészak, ebben nyugodt lehetsz. Sok sikert a továbbiakban, látom fel vagy készülve a következő évekre is, gondolom riogatnak a felsőbb évesek rendesen. De ha megfogadsz egy jó tanácsot, nem kell mindig mindenről előre informálódni, csak feleslegesen idegesíted magad vele.
2010. jún. 9. 00:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Persze, a riogatás megy rendesen;) De nem szoktam előre parázni...jópár ember megcsinálta már, én is végigszenvedem valahogy:D

Köszi a jókívánságot:)

2010. jún. 9. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!