Melyik könyvet ajánlanátok legjobban emelt töri érettségire?
Figyelt kérdés
Van pár felkészítő töris könyvem és nem tudom melyik a legjobb.
Száray 9-12, Basáné Sz. R.: érettségi adattár (maxim), B. Mátyus Gy.: témavázlatok, Vági Attila: kidolgozott tételek, Adorjányi Csaba: történelmi adattár, Gradus (PPKE) kidolgozott érettségi tételek.
2018. febr. 19. 19:07
1/2 anonim válasza:
A Száray-t nem javaslom, a többiről jókat hallottam.
2/2 anonim válasza:
Amikor én emelteztem akkor volt lehetőségem részt venni a Corvinuson rendezett Töri Maratonon, és ott lehetett vásárolni a kiadványaikból. Úgy tudom online is meg lehet venni ha messze vagy Pesttől, érdemes a Studium Generale oldalát nézegetni. Nagyon részletesek a tételek, én főként abból tanultam, egy-két dolgot néztem ki a Mátyus féle könyvből és nekem megfelelő szóbeli eredményt produkáltam, úgyhogy ezt a könyvet mindenképpen ajánlom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!