Melyik könyvet ajánlanátok matek érettségire felkészüléshez?
Az Obádovics könyvet mindenképp ajánlanám, benne van a teljes gimis anyag, és valamennyi azon túlmutató ismeret, amely pont olyan irányú, amilyenre neked szükséged lehet a középiskola után.
A Bronstejn könyvet csak hallomásból ismerem, ez alapján kézikönyvről van szó, amely a matematika teljes területét lefedni próbálkozik. Ennek szellemében lebeszélnélek róla; ilyen jellegű drága és átfogó műveket egyetemisták közül is csak azoknak ajánlanék, akiket a kötelező kurzusokon túl, elmélyültebben is érdekel a tárgy.
Illetve a kettő közül gondolom csak az egyiket szeretnéd megvenni, és az Obádovics könyv amellett, hogy olcsóbb, pontosan erre a célra íródott, szóval szerintem a döntés egyértelmű.
P.S.: Az Obádovics könyvből épp van egy alig használt eladó példányom, olcsóbban odaadnám, mint a bolti ára, ha érdekel, írj üzenetet, és megbeszéljük. Legújabb (19.) kiadásról van szó.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz :)
Kizárólag a feladatsorokat csináld meg, megtalálod hozzá a megoldásokat is , az rengeteget segít :) tudsz egy kisebb rutint szerezni a feladatokból is, esetleg amelyik feladat még a megoldások után sem világos, arra rákeresel neten vagy megkérdezed a tanárt :)
Sok sikert ! ( én így 80%-os közepet írtam )
2. vagyok
és én az érettségik kitöltése mellett nem készültem semmit a matekra :) előtte nap ami necces volt, átnéztem, meg a függvénytáblát picit átőörgettem és kész :)
jó, mindigis szerettem a matekot, meg reál tagozatba jártam, de nekem ennyi bőven elég volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!