Munkaadóként felvennél olyan személyt, akinek öt-hat évébe került elvégezni az egyetemet?
Mondjuk én is 12 év alatt végeztem el az 5 éves egyetemet és tapasztalatból tudom, hogy a munka világa köszönö viszonyba sincs az egyetemi vizsgákkal, szóval én már magam miatt is felvenném aki csúszott.
Ja igen nekem egyből lett állásom aki 5 év alatt végzett az meg alattam dolgozik a beosztásom alatt...főzheti nekem a kávémat :-)
Ennyit erről!
# 10
Nem olyan nehéz össze hozni 1-2 év csuszást. Nekem például utolsó félévbe nrm sikerült egy tantárgy. Mivel nem volt kereszt félév máris csusztam egy évet. Közbe elhelyezkedtem a szakmámba külföldön. Csak a vizsga miat utáztam haza. Majd a tanár bejelenti hogy elmarad a vizsga. Szerencsére sikerült megirnom egyedi időpontban. De ha pl nem érem el a tanárt akkor még egy év csuszász mert hirtelen nem kaptam volna még egy hét szabadságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!