Angolok mondanak olyan h kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

Feladatokban szoktam látni h Are you married ?

a) Yes, I am. I have been married....

b) No, I am not. I am single. ( attól h valaki még nem házas nem feltétlenül egyedülálló, nem ? )

Attól h nem házas akkor ők azt már single-nek azaz egyedülállónak veszik ? v mondhatom azt is h I am in a relationship? ( kapcsolatban vagyok) ?

2018. febr. 17. 15:42
 1/5 anonim válasza:

I'm in a relationship with XY

Ez helyes. :-)

2018. febr. 17. 15:59
 2/5 anonim válasza:
Első vagyok, vagy mondhatod azt is, hogy He is my boyfriend/She is my girlfriend
2018. febr. 17. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ és ha vizsgán / érettségin kérdezik h are you a married ?

akkor monjdam h I am a relationship xy ( ugysem tudja kiaz ) akkor egyszerűbb ha azt mondom h I am single nem ?:D

2018. febr. 17. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Érettségin kérdezik, hogy házas vagy-e? Akkor azt mondod, hogy: No, I'm not but I have a boyfriend/girlfriend.
2018. febr. 17. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Miért ne kérdezhetnék ?

pl. esti gimi ? Van aki 30 - 40 éves akár de egyébként Némethné Hoch Ildikó könyvéből tanulok épp és ez középszintű érettségire készít fel ( jobb esetben 18 év körül ) és itt van ilyen kérdés meg már több helyen láttam h így válaszolnak h Yes... van No ... de ott mindig simán single van

Köszönöm a választ

2018. febr. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!