Hogyan szerezhetném meg a legkönnyebben az érettségit?
"Játszva" is el lehet érni négy évi komoly tanulással az érettségi JELES eredményét. Négy év alatt van idő "megemészteni" a tanultakat. Két év alatt nem tud annyit megjegyezni az ember, mint négy év alatt!
Az érettségi vizsgára való KOMOLY TANULÁS ad egy életre ÁLTALÁNOS MŰVELTSÉGET, amivel az ember bármely szakmát megtanulhat, és bármely egyetemen továbbképezheti magát egy-egy szakma részleteinek TUDOMÁNYOS megismerésére.
De soha nem érdemes "csak egy kettesért" menni vizsgázni. Abból könnyen lehet egyes! Mindig az ötöst kell megcélozni, és akkor nem lesz "tragédia", ha "csak" négyesre sikerül a vizsga!
Mivel az érettségi és a diploma elérése FÁRADSÁGBA, időbe és pénzbe kerül, mielőtt belevág, érdemes kitűzni a célt, és ELHATÁROZNI, hogy fáradni fog érte.
Egy hajóskapitánynak végtelenül unalmas, hosszú, nagyon fárasztó a tengeri útja, ha nem tudja, melyik kikötőben akarjon kikötni. Viszont az előre kitűzött cél felé haladva minden nap öröme lesz, mert tudja, aznap megint közelebb jutott a céljához.
#12-es!
Egy kicsit túl gondolod. Én 40 évesen érettségiztem le és nem érzem, hogy jobb lettem tőle, vagy okosabb.Volt olyan osztálytársam akinek a sz.r, illetve a g..i volt a kötőszava, miután levizsgázott sikeresen, ez akkor se változott. A mai világban alap az érettségi, én is csak ezért végeztem el. Szóval egy szükséges "rossz", ezért ne misztifikáljuk túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!