Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy lehet legkönnyebben...

Hogy lehet legkönnyebben diplomát szerezni?

Figyelt kérdés

Szóval, nekem megfelel a "kamuszak" is,mert igazából egy a munkahely amire váltani szeretnék annak mindegy hogy milyen csak legyen egy diplomám,és akkor vezsnek fel.Ez idegesítő,hogy ennyire a papír számít,nem kell nekik szakirányú diploma,csak a lényeg hogy legyen...

De ha már ez kell akkor szeretném elkezdeni,de nem találok,vagy nem jól keresek főiskolákat,mert csak oklevelet adnak,em diplomát.Szociális munkás,vagy valami könnyűt szeretnk levelezőn.Valaki tudna ebben segíteni?

2016. ápr. 18. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszél angolul jól? Mert akkor pl. az anglisztika nem lehet nagy kihívás.
2016. ápr. 18. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Nme beszélek
2016. ápr. 18. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismeros ZSKF szociologiara jart levelezon, es az elmondasai alapjan nem tunt tul megterhelonek.
2016. ápr. 18. 20:06
 4/4 anonim válasza:
Vegyél egyet! Hallottam már, hogy volt egy csaj aki nem tanult és a szülei vettek neki diplomát. Ennyi. Bár azt nem tudom mennyibe kerülhet :/
2016. ápr. 27. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!