Hol kaphatok teljeskörűen tájékoztatást a levelezős diplomaszerzésről?
Illetve, ha valaki képben van vele akkor üzenetet is váltanék vele. Leginkább az érdekelne, hogy aktuálisan havi szinten hány alkalommal kell személyesen megjelenni és úgy általában mivel jár egy ilyen vállalkozás.
A kiszemeltem egyébként a kecskeméti Neumann János Egyetem lenne, valamelyik mérnöki szak.
Köszönöm a segítséget!
Én Győrbe járok MSc levelezőre...
Átlag két hetente kell menni, de nem lehet úgy elkönyvelni, hogy standard minden második hétvége. (Ünnepek, munkanap áthelyezések stb miatt)
Órák általában ebben az időintervallumban vannak:
Péntek: 13:30 - 20:45
Szombat: 08:30 - 18:30
Persze nem mindig, van amikor csak péntek, vagy csak szombat, vagy éppen kevesebb óra van, függően az órarendtől. Viszont érdemes úgy készülni, hogy minden órán ott van az ember. Jelenléti ív egy sem volt eddig, de tömény a tananyag és a vizsgafelészülésben sokat segít, ha hallja az ember egyszer az anyagot, meg a tanárok, legalábbis nálunk, elmondják milyen típusú kérdések várhatók a vizsgán.
Nálunk általában a kivetített anyagokat elektornikusan adja a tanár, jegyzetet kevest kell venni. Az oktatók általában kedvelik a levelezőket (legalábbis MSc-n), van valós szakmai tapasztalat, kicsit lazább, közvetlenebb a hangulat. Persze kivétel van, de vizsgákon nem volt nagy szivatás ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!