Jelentkeztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelem Műveleti szakirányára. A kollégiumban kell laknom? Hol találok részletes tájékoztatást?
Én is oda jelentkeztem és úgy tudom hogy a kollégium kötelező lesz a nappalisoknak, de csak az eljén. Eltávot meg kimaradást fogsz csak kapni. (Én úgy tudom)
A speciális dokumentumot meg elvileg a februári jelentkezési határidőre kérték nem tudom hogy tudod e utólag csatolni én elküldtem február 15.-ig.
Az alkalmasságira nem kell papír majd kapsz egy levelet amiben megkapod a fizikai alkalmassági időpontját. Ha az sikerül utána mondják a többit.
Viszont be kell szerezned pár orvosi leletet: tüdőszűrés, szemészet, labor stb. ezeket az orvosi alkalmasságira kell majd vinned.
A fizikaira való felkészüléssel hogy állsz?
Ezen a linken találsz tájékoztatót
"Tájékoztató a pályaalkalmassági vizsgálatokkal kapcsolatos tudnivalókról" Ez a fájl nagy segítség lesz neked ;)
Az előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!