22 évesen nem késő elkezdeni az egyetemet?
Eddig nem volt lehetőségem továbbtanulni, de idén úgy adódott, hogy végre megvalósíthatom az álmomat.
Nem tudom, hogy milyen lenne a fiatal korosztállyal együtt tanulni nappalin. Nem lenne furcsa? Illetve koliba nem ciki ilyen korban menni? :D
18 évesek nem fogják észre venni, hogy 4 évvel idősebb vagy :)
Nekem nagy szakállam volt és mindig +25nek néztek, sokszor 30 körülinek is, pedig csak 20 vagyok. A koliban egyszer kibeszéltek, hogy "ilyen idősen gáz, hogy a koliban lakom és nincs normális munkám". Ők azt hitték, hogy 30hoz közeledem és, hogy hazudok a koromról :D Egy gyors személyi felmutatás és lebaszás után csendben voltak.
Szóval ... igen. Van az a kor, amikor már kicsit furcsa kollégiumban lakni, de nem a 22 az. Egyik lakótársam 23 éves.
Egyetemen már tényleg lehetetlen eldönteni, hogy ki hány éves és igazából nem is számít.
én most vagyok 34 éves, igaz ránézésre 18 :-) A személyimet mindig elkérik cigaretta és alkohol vásárlásnál :-)
Ja-ja tudom a személyiben szereplő dátum számít...csak érdekes, hogy akkor sose számított amikor mindenki fiatalabbnak néz a koromnál, így majd diploma után se számítson...addig meg buli az egyetem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!