Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 22 évesen nem késő elkezdeni...

22 évesen nem késő elkezdeni az egyetemet?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt lehetőségem továbbtanulni, de idén úgy adódott, hogy végre megvalósíthatom az álmomat.

Nem tudom, hogy milyen lenne a fiatal korosztállyal együtt tanulni nappalin. Nem lenne furcsa? Illetve koliba nem ciki ilyen korban menni? :D

2018. febr. 11. 00:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok én is, most lett olyan a helyzet, hogy egyetemre tudok menni, pedig 2015-ben érettségiztem és decemberben már 22 leszek.:) Nekem voltak korábbi próbálkozásaim már 2 helyen is, de különböző (főleg anyagi) okokból egyik sem járt sikerrel, így kicsit bizonytalan voltam, de rájöttem, hogy fölösleges ezzel foglalkozni. Tulajdonképpen nem is téma ez az egyetemen, hogy ki mennyi idős, mikor érettségizett stb... max az elején 1-2 hétig, még az ismerkedési fázisban, akkor meg nem kell részletezni, hogy miért ennyi idősen kezded... egyszerűen így alakult az életed, biztos lesz más is, aki nem 18 éves. Akivel jóba leszel az egyetemi évek alatt, annak majd elmondod, ha szeretnéd, hogy mivel teltek az érettségi utáni éveid, amúgy meg magán ügy, semmilyen téren nem fog emiatt hátrány érni. Sok sikert!:)
2018. febr. 11. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

18 évesek nem fogják észre venni, hogy 4 évvel idősebb vagy :)

Nekem nagy szakállam volt és mindig +25nek néztek, sokszor 30 körülinek is, pedig csak 20 vagyok. A koliban egyszer kibeszéltek, hogy "ilyen idősen gáz, hogy a koliban lakom és nincs normális munkám". Ők azt hitték, hogy 30hoz közeledem és, hogy hazudok a koromról :D Egy gyors személyi felmutatás és lebaszás után csendben voltak.

Szóval ... igen. Van az a kor, amikor már kicsit furcsa kollégiumban lakni, de nem a 22 az. Egyik lakótársam 23 éves.

Egyetemen már tényleg lehetetlen eldönteni, hogy ki hány éves és igazából nem is számít.

2018. febr. 11. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:

én most vagyok 34 éves, igaz ránézésre 18 :-) A személyimet mindig elkérik cigaretta és alkohol vásárlásnál :-)

Ja-ja tudom a személyiben szereplő dátum számít...csak érdekes, hogy akkor sose számított amikor mindenki fiatalabbnak néz a koromnál, így majd diploma után se számítson...addig meg buli az egyetem :-)

2018. febr. 13. 07:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2018. febr. 13. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!