Miért számolja ki akkor a kalkulátor a pontomat ha nem kapom meg?
280 a minimum ponthatár alapszakra + többletpontok de meg kell lenni-e a minimumnak ls ahoz adják hozzá a többletet.... nekem van többletpontom FOSZ-ből 20 Okj-ből 28 nyelvvizsga ( folyamatban) 32 lesz
és sajnos éppen 279 pontom van a többlet nélkül... azt olvastam h csak akkor adják hozzá a töbletet ha azok nélkül megvan a 280 minimum nekem sajnos 279 de akkor a kalkulátor miért teszi tá a töbletpontjaimat ??? Nem azt kéne kidobni autómatikusan h a pontszámítás nem lehetséges stb?
A programmal ki lehet számítani a FOSZK-os jelentkezést is, ahova már nem kell 280 hanem elég 240.
Ezért sokkal egyszerűbb ha szimplán hozzáadja, mivel külön részre kéne szedni amúgy a FOSZK-os jelentkezéseket, mert ott is kidobná a 280-as határt, ami meg 240..
nekem így beadja hogy van 330 pontom de ha leszámolom a többletpontokat 279 ( 284-től volt felvétel tavaly )
akkor en nem fogok bekerülni ? : (
Úgy hogy ANK-t jelölök nem FOSZ-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!