Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért számolja ki akkor a...

Miért számolja ki akkor a kalkulátor a pontomat ha nem kapom meg?

Figyelt kérdés

280 a minimum ponthatár alapszakra + többletpontok de meg kell lenni-e a minimumnak ls ahoz adják hozzá a többletet.... nekem van többletpontom FOSZ-ből 20 Okj-ből 28 nyelvvizsga ( folyamatban) 32 lesz

és sajnos éppen 279 pontom van a többlet nélkül... azt olvastam h csak akkor adják hozzá a töbletet ha azok nélkül megvan a 280 minimum nekem sajnos 279 de akkor a kalkulátor miért teszi tá a töbletpontjaimat ??? Nem azt kéne kidobni autómatikusan h a pontszámítás nem lehetséges stb?

2018. febr. 8. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:

A programmal ki lehet számítani a FOSZK-os jelentkezést is, ahova már nem kell 280 hanem elég 240.

Ezért sokkal egyszerűbb ha szimplán hozzáadja, mivel külön részre kéne szedni amúgy a FOSZK-os jelentkezéseket, mert ott is kidobná a 280-as határt, ami meg 240..

2018. febr. 8. 10:22
 2/7 A kérdező kommentje:

nekem így beadja hogy van 330 pontom de ha leszámolom a többletpontokat 279 ( 284-től volt felvétel tavaly )

akkor en nem fogok bekerülni ? : (

Úgy hogy ANK-t jelölök nem FOSZ-t

2018. febr. 8. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Az okj cucc az beleszámít a 280ba, de azért hívd fel őket.
2018. febr. 8. 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:
többletponthoz van írva :(
2018. febr. 8. 10:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a középiskolai eredményből + érettségi átlagából kell meglenni-e a 280 és a hátrányos helyzet okj fosz nyelvvizsga az már plusz pont szóval ezt elbuktam :(
2018. febr. 8. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
A minimumba beleszámít a nyelvvizsga, azzal együtt megvan a 280 pont, ezért felvehetnek egyetemre.
2018. febr. 8. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:
és mi számít még be a minimumba esetleg azt tudod ? ( OKJ, FOSZ ) v csak a nyelvvizsga ?
2018. febr. 8. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!