Gimiben nem voltam jó real targyakbol,22-23 evesen viszont elkezdtek érdekelni, igy Szerintetek menni fog nekem? Tobbi lenn.
Figyelt kérdés
Nem reg jottem ra, hogy nagyon erdekel a programozás, es bármennyire hangzik őrültségnek, a fizika es a matek is erdekel "felnőttebb" fejjel :) azon gondolkodtam, hogy jelentkeznek mernokinformatikara. Szerintetek kellő szorgalommal meg tudnam csinalni? (közepes voltam mindig real tárgyakból gimiben, nem igazan tanultam rajuk.)2018. febr. 5. 18:13
1/2 anonim válasza:
Ott nagyon kemény lesz a matek. Ha amúgy van tehetséged hozzá, és csak a lustaság miatt voltál gyenge, akkor van esélyed.
2/2 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér. (Középiskolában én sem voltam valami jó matekból. Utána 1 évig olyan helyen dolgoztam, ahol voltak villamosmérnökök is. Főleg mikrovezérlős áramköröket építettek. Nagyon megtetszett, el is mondtak sok dolgot és rá is jöttem, hogy a matekos oldala is érdekes. Most villamosmérnöknek tanulok. Így, hogy már látom a gyakorlati hasznát a matematikának, sokkal jobban megy a tanulása is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!