Ha irodalommal szeretnék foglalkozni később, akkor magyar tanáron kívűl mi lehet belőlem?
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 11:48
1/4 anonim válasza:
Könyvtáros. Esetleg műfordító, bár az inkább nyelv. Vagy még dramaturg. Egyetemen is taníthatsz majd, persze akkor eleve egyetemre kell menned, nem főiskolára.
2/4 anonim válasza:
azért gondold meg, hogy menne-e neked, ebben az egy mondatodban két helyesírási hiba is volt...
3/4 anonim válasza:
A könyvtáros irodalommal nem foglalkozik. Ha foglalkozna, az csak hobbi lenne, mert maga a szak az információtudománnyal és tájékoztatással foglalkozik.
Ha érdekel az irodalom, mehetsz magyar szakra, lehet belőled irodalomtörténész, irodalomkritikus, lektor, könyvkiadó, ennél szerkesztő, műfordító, korrektor, író, forgatókönyvíró. Sok lehetőséged van.
4/4 anonim válasza:
Én könyvtáros vagyok, könyvtár szakon végeztem, és elég sokat foglalkozom irodalommal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!