Csinálhatok mégegy nyelvvizsgát?
Több munkahelyen megkérdezték hol szereztem és láttam h nem igazán tetszett nekik
annó gyorsan csináltam h több pontom legyen és ez tünt a leghamarabb felkészülhetőbbnek
De akkor csinálhatok másikat (is) ? középszinten ?
Igen,én is hallottam már emiatt beszólást,hogy a dexam könnyű és az nem is igazi nyelvvizsga,szégyellne magát aki olyat csinált stb..
Hagyjuk már.
Szerintem nyugodtan csináld felsőfokon is azt, a kutyát nem érdekli hol szerezted.
Egyébként is ahol valóban számít,ott a nyelvtudás a lényeg,hogy tudd használni, nem az,hogy hol csináltad.
Ahol meg nem számít a tudás,csak a papír a lényeg,ott szintén nem lényeg.
Én is bevallom azért csináltam a dexamnál,mert könnyebbnek ítéltem meg a feladatokat. Az volt a célom,hogy sikerüljön elsőre is, mivel elég drága dolog, nem mertem kockáztatni.
De aki a dexamnál megcsinálja és nem épp átcsúszik,hanem mondjuk jó százalékot ér el,az sztem simán megcsinálná más nyelvvvizsga központnál is.. Ha olyan gyenge lenne nem fogadnák el mindenhol
az kemény,hogy munkahelyen is megkérdezték..
inkább tettek volna fel pár kérdést angoul,azzal le lehet szűrni mindent.
Köszönöm szépen! :)
Igen , elég kellemetlenül éreztem magam miatta... örültem/örülök h sikeres nyelvvizsgám van és kb. mintha azt mondtam volna h alapfokú nyelvvizsgám van úgy néztek rám a dexam hallatán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!