Egy OKJ-éj képzés mennyi pontot ér?
Sziasztok. Jövő tanévtől szeretnék egyetemi oktatásra jelentkezni, műszaki karra.
Van egy OKJ-és informatikai képzésem is, ez ér pontot? Felvi.hu ugyan nem számolja be, de vajon az egyetem igen? Elméletileg simán kellene számolniuk mechatronikának is az egyik ága informatika.
Egyébként enélkül, és újraérettségizés nélkül (amit tervezek és fogok is tenni), erre a szakra nincs meg az elegendő pontom csak gépészmérnökire.
Segítség, esetleg valaki jobban belelát a dolgokba? :)
Sajnos az informatikai OKJ-s papír csak: "informatika; műszaki szakoktató alapképzési szak informatika szakirány" ezeken a szakirányokon számítható be.
Tudom hogy hülyeség, pl tavalya én a logisztikai OKJ-s papíromat sem tudtam beszámíttatni Logisztikai mérnők szakirányon.
Köszönöm válaszokat!
Teljes mértékben f'szság, fizikával és informatikával dolgozok, de nem számítják be a képzésem. Hát akkor maradt az újraérettségizés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!