Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » OKJ-s képzés tényleg plusz...

OKJ-s képzés tényleg plusz pontot ér egyetemi felvételin?

Figyelt kérdés
És ha ez tényleg igaz, akkor mennyit, vagy milyen képzések?
2010. jún. 9. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Minden egyes szakhoz külön le van írva, hogy mi, és mennyi pontot ér. Ezt hadd ne sorolja föl senki.

www.felvi.hu

2010. jún. 9. 21:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem mondod, hogy felvi.hu..... nem véletlenül kérdeztem meg: nem találom, és nem tudom, hol kellene megkeresnem
2010. jún. 9. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
2010. jún. 9. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Én sem szeretem mikor a felvi.hu-val jönnek, az egy eléggé áttekinthetetlen oldal -legalábbis számomra.
2010. jún. 9. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. jún. 9. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az előző válaszolóhoz.

A Felvi oldala egy nagy kalap ..... .

2010. jún. 9. 23:41
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Felvi oldala tökéletesen áttekinthető.
2010. jún. 10. 07:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért ezzel vitáznék... Persze annak, akinek van ideje teljesen végigböngészni, annak oké, de nekem tényleg nincs erre időm, és sajnos türelmem sem, amit meg egyszer megtalálok, azt elfelejtem, mire újból kellene, és kezdhetem elölről a keresgélést...
2010. jún. 10. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!