Milyen szakmát vagy milyen iskolát érdemes ma elvégezni, hogy biztos állása legyen valakinek?
Értem ezt úgy hogy főiskola vagy egyetem esetleg egy keresett szakma elvégzése/tanulása?
Persze olyan amihez nem kell géniusznak lenni hanem egy átlagos képességgel el lehet végezni.
A válaszokat előre is köszönöm!
átalagos képeségekkel rendelkezel, akkor nem javaslott az egyetem, főleg ha abból szeretnél megélni, amit ott tanultál.
inkább nézz egy jó szakmát, sokkal jobban meglehet élni belőle, mint egy büfészak elvégzésével.
kőműves 100, hogy jól keres, és annyira nem egy megerőltető munka (nem véletlen az eddig általam látott öregebb kőművesek kisé túlsúlyosak voltak), esetleg ács.
lényeg, hogy olyanba gondolkozz amihez nem kell egy gyár. tehát önállóan is tudsz egy vállalkozást csinálni.
tény, hogy nem igazán támogatják a válalkozásokat itthon, de nem is a hivatalosan megkeresett pénzükből élnek ezek az emberek.
Igen a kőmüves tényleg jól keres,nem kevés pénzért dolgoznak akár egyedül akár brigádban,vállakozóként lenne érdemes belefogni!
Tanárnak egyáltalán nem mennék,afizu relatíve kevés,túl sok a hülyegyerek,nem éri meg idegbetegen nyugdijba menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!