Főiskolán Felsőfokú szakképzés nem diplomát ad?
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 21:33
3/17 anonim válasza:
De ha főiskolán csinálod szakképzést akkor ha fölvesznek abba az iskolába 2 év után, akkor a főiskolai szakot gyorsabban vegezheted mert 1. ismered a tantárgyakat, tanárokat 2. csipkebokor vessző , 3. meg lesznek a tantárgyaid szóval több esteben pl. turizmus vendéglátás terén másfél év alatt elvégezheted a 3 éves főiskolai képzést
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Valahogy sejtettem!
Akkor az alapszakok adnak diplomát?
2010. jún. 6. 22:09
5/17 anonim válasza:
Igen. Meg az osztatlan képzések. Bár azok nem fősulin vannak:D
6/17 anonim válasza:
hú látom nem vagy nagyon meginformálva
wwww.felvi.hu itt mindent megtudhatsz az aktuális oktatásrendszerről,iskolákról, szakokról
7/17 anonim válasza:
Nagy szar a felsőfokú szakképzés, a fiam is odajár. Nem veszik csak úgy át őket, újra kell felvételizniük.Hiába számítják be a kreditpontokat, ha be sem jutnak. Általában azok végzik az FSZ képzést akiknek kevesebb a pontszámuk az alapképzéshez. Plusz pontként meg csak annyit adnak, mintha technikumot végzett volna és dupláját tanulják. Csak fizetősre kerülhetnek be, netalán ha államilag támogatottra is bejutnak akkor is az utolsó évet fizetősként végezhetik, mert lejár az a 12 támogatott félév. Most ezért harcolok minden fórumon, hogy változtassanak ezen. Aki becsületesen elvégezte, megdolgozott érte felvételi nélkül vegye át az egyetem, szerintem így igazságos.
8/17 anonim válasza:
Miért kellene felvételi nélkül átvennie az egyetemnek?
9/17 anonim válasza:
Mert ugyanazok a tanárok tanítják, és ugyan az a tananyag.
10/17 anonim válasza:
Ja és együtt vizsgáznak az alapképzésesekkel és
ugyan abból. Akkor szerinted igazságos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!