Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mentőtisztire járók, vagy már...

Mentőtisztire járók, vagy már végzettek! Milyen (volt) az egyetem?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok, kb. mennyire nehéz, érdekesek-e az órák, össze lehet-e hasonítani egy orvosival. Félreértés ne essék, az utóbbi csak azért érdekelne, mert sokáig akartam orvos lenni, és legfőképpen azért, mert érdekesnek tartottam az anyagot, betegségeket, anatómiát. Kíváncsi vagyok, ebből mennyit kapnék egy mentőtisztin? :)

Nemsokára jelentkeznem kell felsőoktatásba, és tényleg bárkinek a tapasztalatait szívesen venném!

Semmelweis, PTE és a nyíregyházi karok mind érdekelnek. :)

2018. febr. 3. 18:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nos, igen.. megélni nem fogok belőle valószínűleg. :) De vannak MSc-re is terveim, aztán egyszerre a kettőt csinálni talán "könnyebb" lesz. Innen-onnan már hallottam, hogy másodállás kb. muszáj :D :/
2018. febr. 22. 23:02
 12/13 anonim válasza:
inkabb gyakorolj trombitalni...megis konnyebb, mint eleteket menteni, megse megy
2018. dec. 22. 01:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Sosem érdekelt a trombitálás. :D Egyébként nagyon érdekes a szak, elég sok mindent kell tanulni, a gyakorlatokon pedig nagyon ott kell lenni lélekben, fejben, mindenhogyan, de én nagyon szeretem. Még gondolkodtam azon, hogy orvosira átmegyek (a tanév elején), de most perpillanat eszemben sincs váltani.
2018. dec. 27. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!