SZIE kertészmérnöki?
Figyelt kérdés
Körülbelül hány előadás van naponta (tudom, hogy mindenki maga veszi fel), meg lehet oldani napi ingázással (1,5 óra + BKK) vagy mindenképp fel kéne költöznöm? Valamint tudnátok véleményt/tapasztalatot mondani magáról a szakról? (Úgy általánosságban, azt sem tudom, mire kéne rákérdeznem :D)2018. jan. 30. 17:38
1/1 anonim válasza:
Szia! Érdemes a keresőbe beírnod, hogy kertészmérnöki - jónéhány kérdés van már ebben a témában. Én kb egy éve kérdeztem, itt olvashatod a válaszokat. Az utolsó nagyon-nagyon részletes egy odajáró levelezős hallgatótól: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya.. Van itt valaki a fórumon, aki minden szie-s kérdéshez beírja, hogy a pesti campus xar, bezzeg a gödöllői. Azért sztem ez sem igaz ez így. Olyanokat kérdeztem, akik növényorvosira járnak -azt mondták, a kertészeti még mindig jobb alapképzést ad mint Gödöllő. Amúgy a SZIE-t sehol nem jegyzik az agráregyetemek között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!