Az ELTE Bölcsészettudományi karán van a szakok között átjárás?
Szia!
En az elozo felevben akartam atmenni germanisztika nemet nemzetisegirol sima nemetre. Beadtam a kerelmet, de elutasitottak. 3,5 volt a sulyozott atlagom, s 4 egeszes atlagtol vesznek at emberek, minimum 20 kredites abszolvalassal. Tehat eleg necces. Viszont ha allamirol jelentkeznel at, akkor allamira vesznek at, ezt azert mondom ilyen magabiztosan, mert a tanulmanyi osztalyon megkerdeztem. Szerintem ne legyel szivbajos a szabbolcseszet miatt, nagyon sokan azt csinaljak, hogy odamennek a sima kommedia BA helyett, mert kb vallalhatatlan a 440 valahany pont. Minort viszont en se ajanlom, a legalapabb targyak vannak benne, s nem a legjobbak. A szabbolcseszetes kommedia viszont tenyleg jo opico, annyi, hogy nincs mediatudomany vagy ujsagiro specializacio, hanem omlesztve oktatjak a ket specializacio fontosabb targyait. De ha te ujsagiro szakiranyban gondolkodsz akkor felveheted minornak a keativ irast vagy a szerkesztoi ismereteket.
Remelem tudtam segiteni, sok sikert kivanok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!