Hogyan lehetne trükközni az állami ösztöndíjas képzéssel?
Figyelt kérdés
4 félévet elvégeztem, de sajnos belefutottam két tárgyba ami nem megy...
Ha átiratkoznék költséges képzésre másik főiskolára akkor lenne vissza fizetési kötelezettségem?
Vagy ha itt megvárnám, hogy átsoroljanak költséges képzésre és utána hagynám abba vagy mennék át máshova az segítene?
Köszönöm szépen az építő jellegű válaszokat!
2018. jan. 27. 15:16
1/6 anonim válasza:
Csak akkor nem kell visszafizetned, ha elvégzed a szakot. Az, hogy átmész önköltségesre, nem ment fel az eddigi félévek visszafizetése alól.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha átmegyek egy valamivel könnyebb Fsz-re és ott beszámíttatom az eddigi tanulmányaimat és azt fejezem be helyette működhet?
2018. jan. 27. 17:50
5/6 A kérdező kommentje:
Hő és áramlástan II. és matek III.
De ha váltok államis alapképzésről és befejezem egy fsz képzésen (ráadásul költségtérítéses), tehát szerzek oklevelet, akkor nem keletkezik visszafizetési kötelezettségem, nem? Mert teljesítettem azt amit vállaltam, csak képzést és képzési szintet váltok.
2018. jan. 28. 12:36
6/6 anonim válasza:
És mit jelent, hogy nem megy? Úgy véled, hogy nem tudnád megtanulni? Többieknek sem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!