Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Mateking, Easynaths oldalak...

A Mateking, Easynaths oldalak az egyetemi szinthez képest milyen tudást nyújtanak?

Figyelt kérdés
Szeptembertől kezdek majd a programtervező informatikus szakon, és szükségem van ismétlésre matekból + az egyetemi anyagokba is bele akarok addig nézni. Ha ezekről az oldalakról készülök, van esély rá , hogy nem vágnak ki az első félév után az egyetemről? :D

2018. jan. 26. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
A mateking jó, onnan én is sokat készültem, de onnan nyilván csak a gyakorlatokra tudsz készülni, anal elméletből pl. simán kivághatnak ettől még, nem a gyakorlati rész az igazán nehéz.
2018. jan. 26. 21:33
 2/2 anonim ***** válasza:
72%

A proginfó nem matematikus képzés! Szokott lenni az első két félévben matek, de utána inkább olyan anyagrészek következnek, amik ezt az "alapvető" (mihez képest), 20-30 kreditnyi matematikát alkalmazzák. Meg ha már matek, leginkább olyan anyagrész van fejtegetve, amivel a mateking vagy az easymaths nem is foglalkozik (pl logika).

De természetesen arra jók, hogy például a kalkulus alapkoncepciójával megismerkedj. Az első félévben azok véreznek el, akik a határérték fogalmától is megijednek. Így ha kimaradt volna középsuliból, akkor biztos jók, de túl sok információt nem fog neked szolgáltatni.

Szerintem többet érnél, ha emelt matek érettségiket töltögetnél ki, ott is van integrálás. Ha megvan belőle az ötös, utána semmi meglepetés nem érhet téged.

2018. jan. 26. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!