Van értelme 34 évesen lediplomázni?
Figyelt kérdés
Nem szeretem az életem, úgy érzem, túl fiatalon hoztam meg egész életemre kiható rossz döntések sorát. Például hogy otthagytam az egyetemet. Azóta nem tudom kitalálni, hogyan jussak vissza az életbe... Egy robotnak érzem magam... Többet nézek ki magamból annál, minthogy így éljek, kapca pozícióban... szürkeségben, kilátástalanságban, vágyva a tudásra, mert mostanra bőven tudom, milyen területen dolgoznék szívesen, és milyen területen nem.
Tehát ha valaki 34 évesen szerzi meg a mesterdiplomáját (annyi lennék, ha 2 évet csúsznék a BA-n, bár nem akarnék, de most minden eshetőséget bele akarok számolni).
2018. jan. 26. 12:47
11/12 anonim válasza:
Az, hogy valami nehezebb, nem jelenti azt, hogy lehetetlen is. Csak fel kell készülni érvekkel. Pl. Ha már nőt vesz fel, jobban jár egy idősebbel, mert nem megy gyesre és a családjáért keményebben dolgozik. Motivált.stb :) Csak magabiztosan! N33 (szintén váltásban :))
12/12 anonim válasza:
Releváns szakmai tapasztalattal nyugodt lehetsz felvesznek 35 felett is szellemi munkára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!