Van esélyem arra, hogy jogász legyek?
Jogász szeretnék lenni.
Magyarból és töriből 5-ös vagyok.
A reál tantárgyakból viszont 3-as 4-es.
Így van esélyem?
15/L (elsős gimnazista)
A középiskolai tanulmány semmit nem jelent, én végiglébecoltam a középsulit - tiszta nő osztályba jártam 40 osztálytársnőm volt és ketten voltunk fiúk, szóval nem éppen a tanulás motivált a suliba hanem a sok p...ci :-) 2,6 átlaggal végeztem a sulit - tanulás nélkül! - aztán újra érettségi és felvételi a jogra :-) Itt is rengeteg a nő :-) de már kiszórakoztam magam a gimiben és egy idő után uncsi a hány csaj volt már meg lemez :-) Tényleg egy idő után minden csaj egyforma :-)
Itt tanulok, mert érdekel...vehető az akadály a lényeg a motiváció..pl gimibe az volt a bajom, hogy az csak egy ugródeszka...az egyetemet azért szerettem, mert láttam van értelme, lesz látszata a tanulásnak pl dr a nevem előtt :-) Ez nagyon motivált :-)
Mindenkinek mindenre van esélye csak akarni kell - jó kivéve kettes matematikával a mérnökire nincs esély :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!