Milyen faktot válasszak?
Szóval most vagyok 10.-es és választani kéne faktot... Az a baj, hogy nem tudom pontosan milyen irányba szeretnék továbbtanulni. Az egyik faktom tuti a matek lesz, csak az a baj. hogy a másik az nagyon különbözne.
1. Vmilyen gazdasági szak, de azok közül a nehezebb (pl.: alkalmazott közgáz) A probléma, hogy nem tudom mennyire tetszene, nem sokat tudok a gazdasági dolgokról. Ide ugye matek töri/nyelv kellene (ez nem is olyan nagy baj, mert nyelvi faktot úgyis felveszek harmadiknak, de abból sztem nehezebb lenne elérni jó pontot, mint töriből és ugye itt 460 felett vannak a ponthatárok...)
2. Villamosmérnök: úgy-ahogy szeretem a fizikát, főleg a mostani elektromosság témakör, de fizikából azért nem érzem magam olyan jónak, mint matekból. Ide leginkább matek+fizika
3. Programtervező informatikus/Mérnökinfó: programozni sosem tanultam suliban, de szeptembertől otthon elkezdtem tanulgatni Python nyelven, már majdnem meg tudok csinálni az érettségi példákat. Nagyon szeretem a logikai feladatokat, ebben főleg ez fogott meg, de nem tudom h magasabb szinten is szeretném-e. Ide matek+infó, de asszem ez nincs is minden évben.
A másik probléma, hogy nem tudom nem jelentene-e hátrányt a 2. és 3. területnél az, hogy lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!