Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon izgulok a felvételi...

Nagyon izgulok a felvételi miatt mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szornyen izgulok. Matekbol 2 vagyok segghulye de a 2013-asat 31 pontra irtam nem is ertem mindegy ebben 20nal tobb nem lesz. Magyarbol jo vagyok abbol olyan 40 pont min az also hatar 35. Rettentoen izgulok felek hogy elrontom. Tudom hogy nem ezen mulik az eletem de akkor is. Mit tegyek? Aki meg ir holnap az irjon kerlek!!
2018. jan. 19. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem Pest melletti városban simán felvettek (2014-ben) egy gimnáziumba úgy, hogy 21 pontos matekot és 37 pontos magyart írtam (+ 4-es átlagom volt). Valamelyik gimibe úgyis felvesznek ès úgyis az érettségi fog számítani felsőoktatáshoz.
2018. jan. 19. 22:04
 2/5 anonim válasza:
34%
Vannak nyugtato olalyak egyszeruen nehany csepp a csuklora osszedorzsolod es nem fogsz izgulni pl:levendulaolaly vagy valami gyogynoveny osszealitasos
2018. jan. 20. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Na, milyen volt?
2018. jan. 20. 13:18
 4/5 anonim válasza:
Én is ma írtam,neked hogy ment?
2018. jan. 20. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Huh a magyar konnyu volt (nevetsegesen mar)

Az olyan 47-48 a matekot elbasztam orulok ha 15-20 pontom lesz

2018. jan. 20. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!