ELTE - GTI vagy Corvinus GTK kereskedelem és marketing / gazd menedzsment?
Én Corvinusos vagyok (voltam), de nem jött be, jelentkezem az ELTE-re.
Ha tutira akarsz menni és az számít, hogy könnyen kapj állást, akkor a Corvinus jó választás.
Az ELTE kicsit kockázatosabb. Még nem tudjuk, hogy fogják értékelni a munkáltatók, de nekem jó érzésem van vele kapcsolatban, mert szerintem az ELTE minden terüketen az egyik legjobb az országban.
Nyílt napra érdemes elmenned mindkettőre + most lesz az Educatio, ott is lehet infokat gyűjteni, szerintem azt válaszd, amelyik szimpatikusabb.
A gazd-men általánosabb tudást ad, nagyon sok mesterre mehetsz vele, de önálló vállalkozásra is felkészít vagy sima alappal is el tudsz menni egy multihoz. Igaziból a ker-mark is hasonló, csak valamivel specifikusabb. Akkor érdemes erre menned, ha tudod, hogy kifejezetten a marketing érdekel (akár mesterre is mennél), különben a gazd-ment kicsit többre értékelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!