A besorolási szakon való továbbtanulás esetén a beszámítandó kreditek száma: 90 kredit; a képzési terület szerinti továbbtanulás esetén beszámítandó kreditek száma: legalább 30 kredit. EZT hogy kell értelmezni?
Pénzügy és Számvitel FOSZ képzésen tanulok most vagyok végzős 4 féléves a képzés 3 félév elmélet 1 félév gyakorlat ez következik most
Hiába járkálok a TO-ra ;olvasom a weboldalt nem képesek megmondani hogy a FOSZ mennyire számít be ? Valaki azt mondja hogy években is kevesebb lesz ill. valaki azt h években ugyanannyi 7 félév csak azokat a vizsgákat amiket már megszereztem nem kell újra megcsinálnom de olyat is hallottam hogy ha kettes hiába van meg nem fogadják el
Valaki?
Természetesen alapszak érdekelne hogy mennyire számít be a pénzügy és számvitelhez
Ugyanebben a suliban folytatnám
besorolási szak=ugyanolyan nevű alapszak
tehát 90 kreditet fogadnak el
az elméletben azt jelenti, hogy 3 félévvel rövidebb, tehát 4 marad
ez akkor lehet több, ha van mondjuk olyan h 5 tárgy épül egymásra és nem veheted fel az egyiket, amíg nincs meg az előző... de gazdasági szakokon nem szokott ennyi egymásra épülés lenni, szerintem ha minden sikerül elsőre, akkor meg kell lennie 4 félév alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!