Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van értelme a Gazdaságinformat...

Van értelme a Gazdaságinformatikus BSC képzést elvégeznem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

28 éves vagyok, jelenleg könyvelőként dolgozom. Gazdálkodás menedzsment alapképzést végeztem, ezen kívül rendelkezem mérlegképes könyvelői és adótanácsadó képesítéssel is. Az utóbbi időben gondolkoztam rajta, hogy gazdinfo alapképzést elvégezném. Átlag huszonéves korhoz megfelelő számítógép felhasználói tudással rendelkezem, informatikai előképzettség 0. Igazából konkrét célom nincs a dologgal, a gazdasági/üzleti területén maradnék hosszú távon és valahogy ezt szeretném összefűzni az informatikával (ezen a területen lévő lehetőségekről sem tudok nagyon). A képzést levelező munkarendben szeretném elvégezni.

Aki jobban belelát a dolgokba, legyen szíves segíteni, hogy van-e értelme?

Köszönettel

Bálint

2018. jan. 17. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Értelmetlen infót végezni, ha nem akarsz komoly energiát és időt belerakni. Értsd: jobb infósok hobbiból is programoznak naponta hosszú órákat. Olyan ez, mint a sport, rengeteg edzés kell. Mégha el is végzed, azzal, hogy neked van egy papírod igazából kitörölheted a feneked, mert intejún úgyis a kérdésekre kell válaszolnod, a papírt max abejárati ajtóig juttat, tovább már nem.
2018. jan. 17. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
Számodra nincs.
2018. jan. 17. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. Ha időben és anyagilag neked belefér végezd el. Tanulni mindig van értelme. Az, hogy a papír maximum a kapuig kísér el tényleg igaz, ez a lényege. Papír nélkül sok helyen szóban sem állnak veled, de midenképpen előnyt jelent.
2018. jan. 17. 10:30
 4/5 anonim válasza:
Emberek! NE, ismétlem NE menjetek informatikusnak! ÉN akarok jól keresni!
2018. jan. 24. 07:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából én is úgy gondolom, hogy aki gyerek korától kezdve önszorgalomból, hobbiként is ezzel foglalkozott, ahhoz képest rettenetesen nagy a lemaradásom. Ettől függetlenül szerintem jelentkezni fogok, maximum abbahagyom ha nagyon nem kelti fel az érdeklődésemet.
2018. jan. 25. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!