Hogy kell "kielemezni" a felvételi követelményeket? Milyen faktokat válasszak? Sürgős!
Gyógytornász szeretnék lenni,csak sajnos nem nagyon értem ezt az érettségi tantárgy választási dolgot,a suliban se mondtak még róla semmit,de holnapra kell adni az előzetes faktokat(kettőt kell választanunk).Ehhez szeretnék segítséget kérni.
A honlapon ugye az található,hogy az alábbi tantárgyak közül(magyar, biosz,infó,nyelvek,fizika,vagy kémia)kettőt kell választani.
1.Ez mit jelent?Hogy nekem a 2 közül meg kell jelölnöm 2 tantárgyat, bármelyiket az itt felsorolt tantárgyak közül?!
2.Az érettségi tantárgyaknál mi a helyzet (ezesetben magyar,nyelvek)?
Mert ugye abból alapból is kell érettségizni...
De akkor mondjuk ha nekem sikerül 5-ösre a magyar érettségim ,akkor nyilván azt kérem..És akkor azt a jegyet duplán számítják,vagy hogy van ez?
3.Még érettségi előtt ki kell választani a 2 választott tantárgyat,vagy lehet utólag is,amikor már megvannak az eredmények?
4.Én a bioszt mindenféleképpen felszeretném venni.
A)Emellé jó taktika lenne felvenni az infót,és abból megcsinálni az előrehozott érettségit?
B)Vagy akkor az infó lenne az 5.,a választott tantárgyam?
Mert amúgy én a választottnak a bioszt szeretném
C)Vagy ez felesleges lenne, mármint az infó?És 2.Faktnak legyen egy olyan tantárgy amiből amiből amúgy is kell érettségizni?Mert én azt csak muszájból venném fel...
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! És elnézést az értetlenkedésért,de máshol nem kaptam ezekre választ..Az osztályfőnököm is csak annyit mondott,hogy "ezt nekem kell eldöntenem"..
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Hasznos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!