Hogyan tanuljak egyszerre két vizsgára?
Úgy jött össze a dolog, hogy jövőhéten után 2 vizsgám lesz.
Hogyan kellene úgy készülni, hogy egymás mellett tudjon menni a kettő?
Én is úgy vagyok, csak bezavarna. Úgy érzem, az egyik elveszi a másiktól az időt.
Én úgy csinálom, ha csak nem egynapon vannak, hogy mindig a soron következőre. Hazaérek és elkezdek a másikra, máshogy nem megy. Nyilván kevesebb idő jut a későbbire, de egy pótvizsga még több időt vesz el.
Vagy add le a kevésbé fontosat, és tudsz a másikra koncentrálni...!
Most én is dilemmázok, pénteken lesz egy olyan, hogy bukok, ha nem lesz meg. Hétfőn meg egy választható, azt is jó lenne megcsinálni.
Még át tudom pakolni, csak jó lenne egy héten letudni.
A két vizsga között 2 nap van, ami nem sok.. de szerencsére abban a helyzetben vagyok, hogy nem amiatt félek, hogy megbukok hanem, hogy nem olyan eredménnyel fog sikerülni, mint ahogy azt várnám.
Akkor szard le szerintem...
Bár nálunk ezt sose lehet tudni, azt hiszed, hogy sikerül stb.
Mind a kettőre csinálj beosztást.
Nálam ilyenkor mindig van egy "favorit", abból minden nap alaposan átveszem, amit kell, és van egy "mellékes", amire általában késő délután / este tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!