Szeged vagy Pécs gyógyszerész?
Magáról a szakról nem tudok nyilatkozni, de mivel Szegeden voltam egyetemista, a városról azért van némi fogalmam.
A koli árát nem tudom, de a többiből kiindulva szerintem 10-12 ezer/hó. A gyógyszerészetis koli nagyon közel van mind a belvároshoz, mind pedig a kari épülethez, valamint a vonatpályaudvarhoz is. Mellette van egy kajálda (szote ételbár), ott talán 750 körül van egy menü, de a normális adagok sem kerülnek sokba, és szerintem egészen jól főznek. Mivel szemben dolgozom, gyakran hozok onnan kaját:D
De van egy rakás egyéb hely is, ahol viszonylag olcsón le lehet tudni az ebédet, a menük általában 700-800 forint körül vannak. Ha államin tanulsz, és beleesel a pályázók 90%-ába szociális rászorultság alapján, akkor a bérletet ingyen kapod, egyébként egy diák havibérlet 4000 forint. Emellett még félévente 6500 forint jegyzettámogatás is jár. A diákélet szerintem remek, minden héten vannak kari bulik, télen korcsolyaest, Anna-fürdőzés, gólyatábor, egyetemi napok, gólyabál stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!