Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megéri meghagyni a középiskolá...

Megéri meghagyni a középiskolás (mozaikos) biológia könyveket, ha GYTK-t kezdek szeptembertől?

Figyelt kérdés

Szóval most végeztem,és ahogy szortírozom a könyveket van vagy 7-8 biológia könyvem. 10-12. Biológia (mozaikos),szintén mozaikos biológia 1-2,és Fazekas György-Szerény Gábor:Biológia I-II.

Érdemes-e meghagyni őket,tudom még használni az egyetemen,vagy csak a helyet foglalja és nyugodtan adjam el?

2017. júl. 10. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
7-8-ból olyan 2-3 jobbat megtartanék a helyedben,a többit eladhatod.
2017. júl. 10. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak jó lenne tudni,hogy melyiket. Vagy,hogy lesz-e szükségem akármelyikre is...
2017. júl. 10. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami nincs fent a neten, azt max kifotózod és eladhatod akkor az összeset.
2017. júl. 10. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a Fazekas-Szerényiseket mindenképp megtartanám, azok olyan részletesek, hogy szerintem bőven lefedik a mozaikosak tartalmát.
2017. júl. 11. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges. Nem tudom hova fogsz járni, de nekünk volt könyvünk (amit az oktatók írtak), abban benne van minden, és úgy is azt kérik számon. Ugye sejtbiosz lesz és genetika, ami az érettségire kellett az csak nagyon az alapját képzi, kevés lesz; ha esetleg nem világos, a neten úgyis utána tudsz nézni. A kémia könyveket érdemesebb megtartani.
2017. júl. 28. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem fogod használni. Mindegyiket eladhatod, ha szükséged van pénzre.

Egyszerűen ha szükséged lesz valamilyen információra, akkor a guglit fogod használni, és nem lesz feltétlenül időd, hogy előkotord az x-edikes y biológia könyvből.

Hová fogsz járni egyetemre?

2017. júl. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!