Levelező alapszak lehetőségek Budapesten?
Sziasztok,
A felvi.hu-n vizsgálva már tavaly is feltűnt, hogy amennyiben levelezőn, vagy távoktatásban szeretnék elvégezni bizonyos szakokat akkor Budapesten erre nincs lehetőség. (Távoktatás mondjuk alapvetően nagyon kevés van).
Például nem értem, hogy míg olyan szakokra mint zsidó liturgika, szabad bölcsészet, katekéta-lelkipásztori munkatárs stb. tudnék jelentkezni BP-n levelezőre, addig olyan természettudományi szakok mint kémia, fizika, matematika, biológia, vagy olyan IT-s szak mint a programtervező informatikus nincs lehetőségem levelezőn BP-n végezni.
Van valakinek ötlete hogy ez miért van így?
Köszönöm és szép napot!
Szia!
Köszönöm a választ és ez érthető is, de az a furcsa, hogy az Eszterházy Károly Egyetem (Eger), a Nyíregyházi Egyetem, valamint a Szegedi Tudományegyetem indítják őket levelezőn. És egyszerűen furcsa, hogy pont BP-n viszont egyik iskola sem.
Köszönöm!
Így már érthető. Csak kellemetlen mert munka mellett ezek a levelező szakok lennének a legjobbak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!