Mennyibe kerülhet sacc/kb egy év a Budapesti Szent István Állatorvosi Egyetemen?
Utolsó válaszoló:Csak egyszer mondom el:MAGYAR VAGYOK, NEM OLÁH!!!!!!Nem tehetek róla, hogy a sajnálatos Trianoni békediktátum 18 kilométerre szakitott a határtól, a Nagybánya-Nagyvárad vasútvonal ürügyén. Ugyanolyan magyar vagyok, mint az anyaországiak, és rühellem, ha idegenként tekintenek rám meg ilyen f*szságokat kérdeznek, mint pl. hogy tanultam meg egyáltalán magyarul. A falum 80%-a magyar, románt csak idegen nyelvként, heti 4 órában tanulok. Attól, hogy nem vagyok magyar állampolgár, MAGYAR vagyok, egyszer és mindenkorra!
Egyébként kösz az értelmes válaszokat. Megértem, hogy állambácsinak nincs pénze külhoni magyar diákokat finanszirozni. Remélem, hála Orbánnak, teljes jogú magyar állampolgár lehetek. És ebből az anyaország is hasznot fog húzni, ugyanis ott telepszem le, ott dolgozok, szaporodok és adózok.
KérdezŐ: Ne háborodj fel, egyáltalán nem bántásból mondta, és még csak nem is úgy értette, ahogy te gondolod.
Ő a magyar ÁLLAMPOLGÁRSÁGRA gondolt. Ha vkinek nincs, akkor értelemszerűen az állam nem fizeti a taníttatását.
Hiszen ilyen tekintetben nem különbözöl pl. az angoloktól vagy a németektől sem.
Nyilván nem arra gondolt, hogy minek születtél. Ő jogilag gondolta a dolgot. És senki nem tekintett rád idegenként sem, csak segíteni akart...
Te idegbeteg vagy kérdező?
Hol említette, hogy oláh vagy? Mindenkinek teljesen egyértelmű, hogy az állampolgárságra gondolt. (Ha neked ez nem esett le, akkor nem ajánlom az állatorvosit, mert oda bizony kell agy is...) És ne kezdj itt el politizálni, és ne éltesd azt a hatalommániás idiótát, ez nem az a témakör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!