Egyetemi felvételikor kérhetem így az osztályzataimat?
Közben rábukkantam erre: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
szóval más is így akarja. De a "valszeg igen" helyett tud valaki pontosabb választ adni?
Lépj be a felvi-be, és ott pontosan meg tudod nézni mit enged és mit nem a rendszer.
Minden nagyon részletesen le van írva.
Muszáj egy természettudományos tárgyat számoltatni, annak az utolsó két évét.
Nem lehet úgy, hogy kémiából ötös voltam 11-ben, huu de jó, fizikából meg 12-ben, tökély. Nézd meg, hogy a legalább két évig term. tanultakból melyik a legkedvezőbb az utolsó két évben és azt írd be.
Meg teheted, hogy a németet kéred, miért ne, nem muszáj ezekből érettségizned. Én például két nyelvből érettségiztem.
Nincs olyan, hogy kéred, majd ők számolnak.
nulladikos voltam, úgy írom ahányas könyvből tanultunk: földrajzból 9-ben 4 voltam, tavaly 5, idén 11-ben nincs és már nem is lesz, a 9-es kémiám szintén 4, tavaly 5, idén és jövőre sem lesz már. Biológiám tavaly 5, az év végit nem tudom megmondani előre, de lesz jövőre is (tehát ez 3-éves a többivel ellentétben). Ha esetleg nem jönne össze az idei vagy a jövő évi biosz 5 év végén akkor a föci-kémia 5-5-ét kérném. Egy barátnőm hasonlóan fogja megoldani a jobb pontok reményében.
Én még csak jövőre érettségizek, ő idén, csak érdekelt, meg ezért nem veszek vissza a tanulásból csak érdeklődök, hogy mire számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!