Szerintetek nem gáz, hogy a jövő diplomásai nem tudnak százalékot számolni?
Utolsó: Nehogy azt hidd. Egyszer vki kérdezte, hogy hogy kell kiszámolni. Kifejtettem neki, de azért odaírtam, hogy barátkozzon a matekkal is...
Erre közölte, hogy neki nem kell, mert jogra megy. Azt hittem hanyatt esek.
És kérdező: De, nagyon is gáznak tartom. Remélem ezek az emberek nem jutnak el a diplomáig. Bár inkább abban reménykedem, hogy fel sem veszik őket.
Lehet köcsög vagyok, de még akkor se menjen felsőoktatásba az, aki nem tud %-ot számolni, ha humán területre szeretne jelentkezni.
Ezt a kérdés ma én is fel akartam tenni.
A legdurvább amit eddig láttam az volt, amikor egy emelt matekos kérdezte meg hogy a szóbelijével hány százalékot javíthat az érettségijén.:)
Azt a büdös ahh:(
De amúgy szerintem egy csomó diák azért kérdezi, mert nem tudja hány pont a szóbeli és az írásbeli. De ez is gáz. Szerintem ha már érettségiznek kicsit tájékozódhatnának...
Meg mikor megkérdik, hogy hogy jön össze az érettségi %-a...mármint a pontokat nézik, és abból számolják, vagy pedig megnézik külön a szóbeli és az írásbeli %-át és azt átlagolják...
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!