Ezekkel a érdeklődési körökkel szerintetek minek tanuljak tobább?
Még van 2 évem eldonteni véglegesen!
Nagyon szeretek motorozni nagyon érdekelt mindig is ez a téma,szeretek sportolni főleg bicajozni és tervezni minden félet.Pl a tervezéssel kapcsolatban volt egy teljesen ures szoban és beléptem az ajtón és rögtön lattam mi hogy fog kinezni és hova kéne tenni.Motorozáshoz szoktam neha rajzolni versenypályákat.Kiszamolva az ugratók szöget es milyen sebességgel kell bele menni stb.
Nyelvtanulás is érdekel.
Lehet eléggé össze vissza vannak az érdeklődési köreik de összegezve amik érdekelnek az a Motor,sport,tervezés,nyeltanulás
Esetleg gépészmérnök? Azzal nagy gyártóknál is el tudsz helyezkedni és eléggé keresett is.
"volt egy teljesen ures szoban és beléptem az ajtón és rögtön lattam mi hogy fog kinezni és hova kéne tenni"
Erről rögtön a belsőépítészet jutott eszembe, de annak nem sok köze van a motorozáshoz. Kérdés, hogy mik a prioritásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!