Milyen munkám lehetne ilyen érdeklődési körökkel?
Figyelt kérdés
14 vagyok, tehát még nem éppen aktuális, de mostanában nagyon foglalkoztat, hogy mit kezdjek a gimnázium után. A jegyeim nem rosszak, 4-5 jelenleg, nem vonzódok a reál tantárgyak felé, ami érdekel, az az irodalom a hagyományos gimnáziumi tantárgyak közül. Nem szeretnék ülős munkát, alapból az a terv, hogy érettségi után egy erősebb angliai egyetemen folytatom médiával, vagy hasonlóval.Egy olyan munkát keresek, amiben sok az utazás, és az lenne a lényeg, hogy mindig történjen valami(szerintem az már régen rossz, ha nincsenek kihívások, az én temperamentumommal főleg). A rádiós vagy tévés műsorvezetőn is gondolkodtam, de a legjobban mégis a színészi pálya vonz. Abban a témában is csak a filmszínész (a színházzal vannak kételyeim, azt nem annyira szeretném), ahhoz hogyan kéne elindulnom? Tudom, hogy minden kezdet nehéz, főleg valami maradandóé, ebben az esetben az első pár év a castingokkal kéne hogy elteljen? Tényleg szeretnék valamit adni, és nem azt akarom, hogy a seggem alá tolják apuciék a pénzt és akkor mehetek a Disney Channelre, onnan meg már ki van járva az út. Ötletek?2014. ápr. 1. 21:04
1/4 anonim válasza:
Legyél színész itt "Magyar"országon és szedd össze a zsét majd pattanj ki külföldre.
2/4 A kérdező kommentje:
Magyarország az esetemben szóba sem jöhet, és most jöhetnek a kommentek, hogy nem tudjuk megbecsülni a hazát és pont ilyen emberek miatt ilyen az ország amilyen, de nem fogom meggondolni magam. Szóval köszönöm a választ első, de a magyar terv nem téma:)
2014. ápr. 1. 21:13
3/4 anonim válasza:
Hamár kitaláltad hogy színész leszel, minek kérdezedmeg hogy milyen munkát ajánlunk.
4/4 A kérdező kommentje:
A kérdésem fő célja, hogy találjak olyan munkákat, ami ezekkel a témákkal kapcsolatos. A mellékes pedig, hogy ha a színészi pálya mellett döntök, hogyan indulhatnék el.
2014. ápr. 3. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!