Miért nem tudom szerkeszteni Facebook-on az érdeklődési kört?
Figyelt kérdés
Itt gondolok a kedvenc zenére, sorozatra, filmre. Odaviszem az egeret, de nem adja ki hogy szerkesztés, csak az van hogy Info szerkesztése, de ott nem tudom.
Másnak is ilyen? Vagy lemaradtam valamiről?
2010. máj. 13. 16:39
1/5 anonim válasza:
ha belépsz facebookra és a kezdőlapon vagy, akkor ott a bal felső sarokban ott van, hogy adatlapom szerkesztése és ott megint bal oldalon az érdeklődési kör és ott csak beírod majd változások mentése. az is lehet egyébként-ha nem sikerül-hogy a böngésző hibája. nekem szokott olyat csinálni, hogy google crome-on nem enged bejelentkezni, mozzillán meg igen. próbálgasd.
2/5 A kérdező kommentje:
Először nem tudtam mire gondolsz, de beléptem anyukám facebook-jába, és ott van a neve alatt az amit mondtál.
De nekem nincs. :S
Nekem ott Adatlapom megtekintése van.
2010. máj. 13. 18:29
3/5 anonim válasza:
szia. meg tudtad oldani? mert nekem sem reagál semmire, nemtudok törölni onnan semmit, de még odairni sem..
4/5 A kérdező kommentje:
Szia. Igen, már régen megoldódott, de nem tudom hogyan, mert nem csináltam semmit sem. :S
2010. júl. 6. 14:00
5/5 anonim válasza:
Rámész arra, hogy kedvencek, jobb oldalt felül van, hogy javaslatok. Lesz fent olyan, hogy kedvelt oldalaim. És ha ráviszed a kurzort arra, hogy kedveled, akkor rá tudsz kattintani arra, hogy nem tetszik. És meg is van oldva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!