Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha sikerült az írásbeli...

Ha sikerült az írásbeli érettségim, de a szóbelim nem annyira akkor meg lehet bukni?

Figyelt kérdés
vagy csak 1 jeggyel rosszabbat kapok.
2010. jún. 3. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:
úgy tudom, ha 10% alatti, akkor bukhatsz is.. mmint a szóbelid.
2010. jún. 3. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
10%-ot el kell érni úgy tudom. De aki 10%-ot nem ér el, azzal már tényleg hatalmas gondok vannak:S
2010. jún. 3. 11:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Aha.De az írásbelim jó lett mindegyik 3 lett.Csak a szóbelitől félek hogy mi van ha nem úgy sikerül ahogy én elvárom magamtól
2010. jún. 3. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóbelin megbuksz, ha 10% alatt teljesítesz. A jegyed meg az írásbeli és a szóbeli pontok összegétől függ, hogy az összpontszámnak hány százaléka. Javíthatsz is rajt jegyet meg ronthatsz is. De a 10% amúgy olyan 5-6 pont, szóval ha belövöd a témát, meg már 1-2 dolgot tudsz, az megvan.
2010. jún. 3. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ha középszinten mész, akkor eleve vannak segédanyagok. ott az atlasz töriből. kinyitod és midnen benne van. ott vannak a források, azokat nem csak ajánlott, kell használni és hivatkozni. be fog ugrani az órai anyag:) magyarból ott van a szöveggyűjtemény. van kb fél órád kisütni mindenről valamit. a nyelvin elég makogni 3 értelmes mondatot... a választottadat meg gondolom azért választottad, mert szereted:)
2010. jún. 3. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
3as neked jó?? kellemetlen :S
2010. jún. 3. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, hagyd már békén szerencsétlen kérdezőt, bazmeg.

Nekem 4,2 lett az érettségi átlagom, én estin tettem le. A szóbelijeim húzták fel négyesre. A sz@r az a kettes. Nem a hármas. A hármas az teljesen átlagos. Én is egyetemen ülök most. Szóval erről ennyit. F@szt szólsz be másnak, ha nem a kérdésre válaszolsz? :D

nov. 1. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!